Cinda - prodej kožených a kožešinových výrobků


KREJČOVSTVÍ  CINDA

  • Zakázkové šití, úpravy, opravy kožených, kožešinových a látkových oděvů
  • Prodej značkových kožešinových oděvů, např. Skinnwille - Saga Mink
  • Outletový prodej značkového oblečení.

Jsme rodinná firma, která působí na trhu kožešin od roku 1992. Během let jsme si vybudovali stálou klientelu z řad firem a zákazníků. 

Nejdůležitější je pro nás spokojený zákazník a proto se snažíme neustále rozšiřovat a vylepšovat naše služby. Sídlem firmy je Praha. 

Nabízíme individuální přístup, zakázkové šití na míru, úpravy a opravy nejen z kožešinového a koženého materiálu, poradenství a stylový design. 

Spolupracujeme se špičkovými partnery v daném oboru, proto Vám můžeme nabídnout kvalitní materiály z celého světa. Kvalitu za dostupnou cenu zajišťují skuteční odborníci s dlouholetou praxí. 

Díky tomu si můžeme dovolit nabídnout nejen úpravy složitějších látkových šatů a jemných velurových a kožených materiálů, ale i úpravy a šití kožešinových oděvů z těch nejluxusnějších materiálů při dodržení správné technologie zpracování. 

Zajišťujeme i servis i pro různé butiky a firmy, kde je třeba, například při výměně zipů, přesně dodržet původní stopu šití. 

Motorkáři obvykle využívají naše služby při různých úpravách a opravách na pevných materiálech, kde jsou nezbytné kvalitní průmyslové stroje. 

Podíleli jsme se na výrobě několika reklam. Vždy, ať se jedná o firmu nebo zákazníka z ulice, se snažíme o maximální spokojenost. 

Můžete navštívit naši prodejnu značkových oděvů a nechat se inspirovat současnou módou při velmi příznivých cenách. 

V našem outletu nabízíme tyto značky: Valentino, Roberto Cavalli, Blumarine, Dsquared, Jean Paul Gaultier, Moschino, Tommy Hilfiger, Guess, Diesel, Saga Ibaňez a mnoho dalších.